You are currently viewing Extra vilodag.

Extra vilodag.

Har haft riktigt kraftig hosta sista dygnet och sömnen uteblev. Besökte läkartältet idag och fick en rejäl genomgång, men läkaren trodde bara det var khumbuhostan. Jag upplever dock att jag har två sorters hostor där en är slemhosta som inte kommer loss. Jag stod på mig och fick hostmedicin och eftersom vattnet i C1 är isvatten vilket lätt kommer öka på hostan så lägger vi in en vilodag istället.

Ikväll fick jag tårta! Hah. Födelsedagstårta på Everest, det är grejer det.

Natten förflöt och nog hostade jag upp slem alltid. Tjockaste och grönaste jag sett. Någon slags infektion är det även om läkaren inte hörde det på lungorna mm. Jag tror det rinner till när jag lägger mig, som frugan hade sagt om jag hade haft någon ?

Jag hade dock frossa och kände mig riktigt risig. Hade aldrig tagit mig till C1 inatt.

Hörde någon räddningsauktion inatt, det kom ett gäng där någon hade syrgas. Nu börjar allvaret som sagt. Det här berget kommer kräva sina offer även detta år.

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Sam

  Krya på dig!
  Fin tårta 🙂

 2. Romana

  Varmaste gratulationer på Din födelsedag – en dag försent. Håller tummarna för att hostan ska ge sig. Väntar med spänning på fortsättningen! KRAM

 3. Ildiko Stadling

  Hoppas att du mår bättre idag! Vad tufft det är för kroppen! Passa på mellanåt och vila dig så mycket du kan. Bamsekram!

 4. Christopher

  Hipp hipp Hurraaaaa och grattis på din födelseda:)
  Hoppas att du får möjlighet att vila och att kroppen får hämta sig.

Lämna ett svar