You are currently viewing Så många upplevelser – varje dag.

Så många upplevelser – varje dag.

Denna resa är magisk redan nu. Så många intryck varje dag.

Jag träffar så galet många goa människor här. Nya vänner och bekantskaper varje dag. Jag brukar säga att jag är en extrovert introvert. Trivs ensam och har inget behov av att stå i centrum. Här blir jag introvert när vi går och försvinner in i mina egna tankar, nästan mediterar. Väl på gästhusen så växlar allt till supersocialt umgänge. Så många är nyfikna på mitt äventyr och jag pratar med allt och alla i timtals.

Nu har det snöat och inatt kommer jag nog ha bara någon plusgrad på rummet. Sista natten på en lodge, sedan hägrar tält för mååååånga nätter.

Jag kommer att fira min födelsedag i basecamp men jag kommer redan imorgon lördag till mitt hem. Jag kommer inte att kunna posta så mycket mer utan att avslöja var jag är och ska vara, så imorgon avslöjar jag vilken min utmaning är.

Namaste!

(Bilden är från solnedgången här, men molnen döljer den mäktiga Lhotse som jag har intill mig)

Lämna ett svar