You are currently viewing En begynnande förkylning

En begynnande förkylning

En magisk start på acklimatiseringen ersätts nog av en förkylning.

Gårdagens umgänge med norrmännen där precis alla hostade och nös kostar mig nog en förkylning. Höll mig ändå på avstånd men tydligen hjälpte inte det. Dundrar på med ingefärste, vitlökssoppa mm nu för att se om jag kan bromsa insjuknandet som än så länge bara är svullen hals.

Annars har dagen varit magisk. Har gått upp 400 m till en viewpoint och acklimatiserat och sett Ama Dablam, Everest, Lhotse och flera andra riktigt mäktiga berg. Riktigt magisk dag men lika varmt idag och värmen går hårt åt mig.

Imorgon rör vi oss till Pangboche och det blir en relativt lätt vandring då det blir samma höjd som vi gick till idag. Det går uppför och är kämpigt men inte mer än några timmar. Tyvärr verkar förkylingen bli värre nu under kvällen så jag får som vanligt kämpa i motvind som det verkar. Namaste!

Lämna ett svar