You are currently viewing Igår överraskad med avskedsmiddag – idag fosterställning på toaletten.

Igår överraskad med avskedsmiddag – idag fosterställning på toaletten.

Igår blev jag överraskad och kidnappad av mina helt fantastiska vänner. Vad jag inte visste om var att ett vaccin skulle börja spöka…

Blev kidnappad igår och grundlurad, på första april och allt. Mina helt goa vänner hade ordnat en liten avskedstillställning. Vi kanske ska låta bli att kalla det sista måltiden 😉

Fantastiskt roligt, ända tills kvällens slut då jag började känna mig mer och mer risig. Jag skulle dessutom vara chaffis åt ett par vänner senare på nattkröken. Då drog en kraftig feber igång och jag började må mer och mer illa. Från 03:00 och i praktiken hela dagen har jag varit parkerad på skithuset med den absolut största magkalabalik jag någonsin upplevt. Vaccinet som jag tog var ett oralt vaccin mot en slags salmonella som kan ge en farlig feber. Jotack, salmonella, det var det verkligen idag. Det eller antändbart raketbränsle, gahh…

Tyvärr slog det ut hela min dag då det var finfint väder för långpass och allt. Jag ligger nu också efter i förberedelserna då detta var tänkt att vara en riktig ”All In”-dag med packning och allt. Nu är goda råd dyra, men det värsta är att jag har två kapslar till som ska tas. De ska tas var tredje dag, så nästa måste tas imorgon. Bara att hålla tummarna att kroppen byggt lite immunförsvar redan nu så jag inte har två stora magras till att vänta.

Lämna ett svar