You are currently viewing Närmar mig startlinjen

Närmar mig startlinjen

Två kaotiska och snurriga veckor gör att jag nu måste skärpa till fokuset.

Det har varit riktigt stökigt i mitt huvud nu sista två veckorna. Massor som har hänt med både strul på jobbet och strul privat. Själva bergsbestigningen har hamnat lite utanför fokus, på gott och ont. Det positiva är att jag kunde släppa det för att styra om fokuset på annat, mycket tack vare att jag ligger så pass bra till med all planering som jag ändå gör. Hade jag inte varit klar med utrustningsinköp mm så hade jag varit ett nervvrak nu.

Nu i veckan så gick dock en propp ur mig lite då jag fick fibergrävningen på tomten utförd och likaså installationen inne i kåken. Några veckor tidigare fick jag avloppsinspektionen av miljökontoret gjord också. Detta var moment som jag bävade för skulle ske medan jag är bortrest. Nu kan jag faktiskt pusta ut kring dessa delar och idag ska jag försöka göra klart det sista i min trädgård. Det är mycket att fixa och förbereda för de som ska se om mitt hus. När jag kommer hem är det ju högsommar, så gräsklippare och allt måste vara redo innan jag åker.

Det är rentav så att jag är nu nere på att börja räkna ner i dagar och inte veckor längre, så denna helg kommer jag att gå igenom planeringen ännu en gång och framför allt göra en dagfördag-träningsplan på exakt vad jag ska göra fram till avresan. Nu handlar det mest om hur jag ska spendera den tid som är kvar på mest effektivt sätt.

Jag har lite annat småfix som jag ska göra i veckan också, typ fota lite bilder till visumet, se om jag ska byta till sommardäck innan jag åker, testamente ska skrivas om och göras klart osv.

Nu närmar jag mig startlinjen för äventyr, igen! Yay!

 

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Emelie

  testamente… haha har du tänkt trilla av pinnen på berget?

  1. happyhiker

   Nästkommande berg som jag ska upp på dör det tyvärr folk på årligen. Sedan kan jag råka ut för något tråkigt precis när som helst, men detta kommer att bli det absolut farligaste jag utsätter mig för hittills i hela mitt liv :). Förhoppningsvis går allt bra, men det känns skönt att vara förberedd på det värsta också.

   1. Emelie

    pch så var det de här sneaky sneaky? men ja jag förstår. hade ju vart otroligt tråkigt om du inte kom tillbaka helskinande. När åker du?

    1. happyhiker

     Inte jättelångt kvar till avresa 😉 … börjar förbereda på riktigt nu. 🙂

 2. Christopher

  Lycka till nu 🙂 Du verkar vara väldigt bra förberedd. Sedan så kan man inte påverka bergets humör, bara ditt eget och teamets. Hoppas att det går och följa dig under färden. Hur många är ni från Sverige som skall ner?

  1. happyhiker

   Känner mig inte förberedd alls 😉 . men vet inte om jag någonsin kommer att känna det. Känns just nu som en chock att det snart är dags för avresa. Jag blir ensam svensk och jag tror det är tre eller fyra till från andra länder i teamet. Den här gången kommer jag att ha en egen sherpa som blir min närmaste klätterkompanjon dock.

Lämna ett svar