You are currently viewing Nya utrustningsrecensioner och fler artiklar utlagda!

Nya utrustningsrecensioner och fler artiklar utlagda!

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Kommande veckorna kommer det nästan vara daglig uppdatering på bloggen.

Just nu är det högtryck på, ja, typ allt i mitt liv. Full fart! Jag håller på att förbereda inför nästa bergsexpedition som närmar sig med stormsteg och som blir min längsta och största expedition hittills, om än bara för träning. Jag kommer nu att ha en komplett utrustning för att bestiga 8000-meters berg.

I samma veva nu så bjuder jag på recensioner och utlåtanden om min utrustning och har ikväll fotat och uppdaterat 7-8 recensioner (se utrustningsdelen här på siten). Jag har också lagt ut min utrustningslista för Aconcagua. Har ni frågor eller funderingar så hör gärna av er, men jag kommer att fortsätta posta löpande nu om min utrustning och jag passar i samma veva på att väga allt på min köksvåg. Generellt sett så är de uppgifter man hittar online i underkant vad gäller vikten, det är nästan alltid 20-30 gram mer när jag väger det hemma.

Håll till godo och har ni frågor eller funderingar om något så är det bara att kontakta mig på info@happyhiker.se. Jag försöker att svara så fort jag kan, men är jag på tjänsteresa eller så, så kan det dröja någon dag. Tack för all support hittills och det är kul att se att besöksantalet här på bloggen växer i en rasande takt nu. Det motiverar mig till att försöka dela med mig av så mycket info jag bara kan i gengäld.

Allt gott!

/Peter

Lämna ett svar