You are currently viewing Lättviktssandaler: Revolution

Lättviktssandaler: Revolution

Jag är ju en gramjägare utan dess like och dessa är mitt val.

Ni som följer mig vet att jag förespråkar lättviktspackning och att ju mer utrymme man skapar viktmässigt i sin packning, desto mer lyx kan man ta med sig. Sandaler eller tofflor är lite lyx. De varma dagarna i lägre läger då man inte vill ha på sig skor, så är det galet skönt med sandaler. En del har med sig crocs, men jag tycker de är lite otympliga och jag föredrar istället dessa. Kostade en femtiolapp på Stadium och väger knappt 100 gram styck. De går att platta till och är rätt sköna då de dämpar lite också. De är utmärkta vid t.ex. vad om man inte vill gå med fötterna direkt på en stenig botten. Vill man gå ner ännu mer i vikt så finns det flipflops som är lättare, men jag tycker fördelen med badtofflor är att du kan ha på dig vandringssockar och direkt hoppa i tofflorna. Det kan man inte med flipflops som mer eller mindre kräver att man har blottade tår för tåremmen.

 

Lämna ett svar