You are currently viewing 40,9 ton extra vikt i en rulltrappa

40,9 ton extra vikt i en rulltrappa

Idag gick det tungt på träningen. Trött friluftsfjant i gymets ”rulltrappa”.

Folk stirrar verkligen på mig, men det bjuder jag på. På med ryggsäck och 22 kg på ryggen och bara mata på i rulltrappan. Idag säckade jag ihop redan vid 50 våningar dock, men lyckades kriga mig till 100 våningar med 22 kg och 30 våningar med 12 kg. Totalt blev det 2080 trappsteg och räknar jag inte min kroppsvikt, utan enbart vikten i ryggsäcken och det jag faktiskt tryckt ut genom lårmuskler och vader, så blev det 40,9 ton under kvällens pass. Alltså, är inte människokroppen fantastisk? Det är ju helt sanslöst med energi i en kropp. Jag vek mig dubbel flera gånger och en kille kom fram och undrade hur det gick, heh, så idag krigade jag på rätt hårt.

Det ska bli riktigt intressant att se vad denna träning ger för jag borde bygga upp inte bara dynamisk benstyrka utan verkligen förflytta mjölksyretröskeln och öka uthålligheten rejält. Jag ställde mig på löpband efteråt och 15% lutning känns som typ ingenting. Fjäderlätt. Det ska bli kul att se vad som händer med min löpning framöver och om trappmaskinspassen bidrar något till den. Jag hoppas kunna börja tävla i skyrunning framöver och köra det på riktigt nämligen.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Emelie

    -”ohmyhod…. i cant do this anymore…plshelpme”
    iprincip de utrycket har du?

Lämna ett svar