You are currently viewing Elbrusfilmen dröjer lite till

Elbrusfilmen dröjer lite till

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Har stött problem med en kartanimation som blir på tok för ryckig.. 

Som sagt, dessa korta filmer jag gör ligger det en hel del tid bakom i själva produktionen. Mest på hemmaplan då. Just nu sliter jag hårtussar då jag gjort en svepning i Google Earth för att faktiskt visa var Elbrus ligger geografiskt, men när jag ska spela in animationen med ett annat program så får jag en helt galen eftersläpning, a.k.a. lagg. Vill se om jag kan fixa det då det blir lite störigt om man tittar på en film material som rycker.

En bra träningshelg i varje fall där jag fyllde på med terränglöpning idag trots att det var efter gårdagens trappstrapats. Känner mig starkare och starkare för varje dag nu, det gäller bara att inte balansera för hårt på gränsen och dra på mig någon skada eller så. Det vore ödesdigert just nu. Skön känsla i varje fall att känna att kroppen svarar upp till den ökade träningsmängden och hänger med när intensiteten ökar.

På bilden ser ni för övrigt mina favorittrailskor vad gäller grepp och fäste; Saucony Peregrine.

Lämna ett svar