You are currently viewing Mer media och material på väg!

Mer media och material på väg!

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Den som väntar på något gott – film från Elbrus på väg, förhoppningsvis lansering i helgen!

I och med att jag tar det lite lugnare hemma med hus och renovering just nu, så hoppas jag också få lite mer fritid till att fixa med all media. Jag har på ett års tid upplevt så helt sanslöst mycket och filmat & fotat massor, så jag har helt enkelt inte hunnit bearbeta allt. Jag har inte ens hunnit titta på allt material själv. Någonstans nu börjar jag landa in i det hela. Det har helt klart varit lite för mycket med tre berg och flera riktigt häftiga tävlingar och upplevelser, så som Tierra Arctic Ultra mm – och allt på ett och samma år.

Vi får se om jag hinner komma så pass långt att jag även får färdigt filmen från Aconcagua nu innan det är dags för nästa berg, men jag hoppas det. Först ut i varje fall är filmen från Elbrus, som blir lite kortare och i lite sämre kvalitet än kommande filmer. Jag har lärt mig mycket förra året om hur jag kan förbättra filmerna och dokumentera upplevelserna på ett ännu bättre sätt, så förhoppningsvis ska kommande filmer bli bara bättre och bättre.

För er som inte är insatta i videoredigering, så att bara klippa ihop 30 sekunders intro och leta fram lämplig musik, komma på hur berget ska introduceras, välja klipp osv – det är flera timmars jobb. För 30 sekunder film! Så det är en hel del fritid jag lägger ner på att få till dessa minidokumentärer, men samtidigt är det också minnen för livet och ger mig själv mer känslor när jag tittar på det färdiga materialet – jämfört mot om jag bara har lite lösa filmsnuttar och lite bilder.

Får jag inte problem med renderingen, så bör Elbrusfilmen hinna bli färdig i helgen och beroende på hur lång tid det tar att ladda upp den med mitt sega bredband, så finns det i varje fall chans till publicering i helgen.

Lämna ett svar