You are currently viewing Duffelväskan åter.

Duffelväskan åter.

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Riktigt skönt, men min väska blev hemkörd och alla prylarna är tillbaka.

Det gick förhållandevis snabbt. Två dygn efter att jag kommit hem så körde Bring hem min duffelväska till dörren. All utrustning kvar och förseningen gjorde ingen skada, men hade det skett på nervägen till Argentina så hade jag varit rökt på expeditionen. Jag borde kanske utöka antalet dagar på plats innan expeditionsstart så jag åtminstone har två hela dagar i buffert. Är ju även rätt avstressande utifall att det uppstår förseningar på flyg och utifall att jag skulle missa anslutningsflyg mm. Just när det är internationella grupper också så är det svårt för expeditionen att vänta in en enda försenad deltagare med.

Nåväl, det hade blivit galet omständligt om inte väskan kommit tillbaka i min ägo. Att bara börja om och börja jaga rätt på så mycket utrustning igen hade nästan skjutit planen på nästa berg i sank.

Nu pågår utrustningsgenomgång då dammet från Aconcagua smutsade ner allt rejält. Därefter måste jag börja göra kompletteringsinköp. Nästa berg är nämligen inte långt borta. Mer info kommer i helgen och jag har en hel del utrustning nu att rapportera erfarenheter av sedan Aconcagua, bland annat mina elektriska fotvärmare.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Emelie

    Blir de Denali nästa eller;)?

    1. happyhiker

      Nej, nästa berg blir ett träningsberg i Nepal. Sedan får vi se 🙂

Lämna ett svar