Game change

 • Inläggskategori:Blog
 • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Nya bud hela tiden på berget.

Kan inte posta högupplösta bilder här så får uppdatera senare i Argentina.

Game change. Guiden har hittat ett nålsöga som vi kanske kan ta oss igenom men det blir en rysare. Vindarna är uppgraderade till 140 km/h vilket räcker för att blåsa av mig från berget och landa mig i Chile istället. Dock blåser det som mest från 6-7000m och det finns en liten chans att vindarna temporärt lättar vilket är vårt nålsöga. Så vi kommer göra ett försök att arbeta oss upp till Camp2 där det fortfarande kommer blåsa helt galet hårt. Gjorde en rotation halvvägs till C2 igår och vilar i BC idag (bakgrunden). Ytterligare en i gruppen fick höjdsjuka och har åkt helikopter. Förkylningen går inte att bli kvitt, så det är bara att bita ihop – men klart det överdjävligaste jag gjort samtidigt som jag haft en mancold. Toppfokuset är det inget fel på, sverigeflaggan ska upp på topphelvete. Imorgon rör vi oss till C1 om inte vädret ändras.

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Kenneth Lövgren

  Låter tufft Peter. Hoppas det kommer ett väderfönster annars blir ni säkert nedkörda från Nido de Condores av Rangers som finns där.
  Go safe!

 2. Kenneth Lövgren

  Nu vet jag att du fixade det! Så starkt jobbat att stå pall vädret och alla vedermödor.

  Grattis Peter!

Lämna ett svar