You are currently viewing Todolistan betas av sakta men säkert

Todolistan betas av sakta men säkert

Todolistan minskar, men jag måste komma loss från jobbet en sväng…Vad jag kan se på mitt vaccinationskort så verkar det som om jag måste ta en dos hepatit B till. Tyvärr har vaccinationskliniken jag varit hos innan ändrat öppettider. Innan hade de kvällsöppet vilket passade mig utmärkt, men nu måste jag försöka ta mig dit dagtid. Kruxet är att vi har bara så galet mycket att göra på jobbet nu, så jag sitter i möten precis från morgon till kväll. Ska se om jag kan lyckas komma loss en lunch, men då lär det vara lunch där också…

Passet ska kopieras, choklad och godis ska inhandlas mm. Flera sådana saker står på todolistan. Jag börjar få lite resfeber och nervositet nu faktiskt. Det är inte SÅ långt kvar, men det känns som om jag har så mycket kvar att göra.

 

Lämna ett svar