You are currently viewing Än så länge positivt med foten

Än så länge positivt med foten

Det känns som om foten har gett med sig lite igen… men jag vågar knappt hoppas. En dag i taget.

Nu har det ändå varit ett par riktigt bra pass som jag fått i kroppen. 5:25-tempo är inte speciellt snabbt för min del numera, men med en skadad fot så är det ett rejält högt tempo. Jag trodde faktiskt foten skulle protestera efter min 8 km-runda häromdagen, men det gick bra. Likaså ryggsäcksträningen i slalombacken. Idag blev det riktigt tunga backintervaller i Safjällets naturreservat och även det kändes helt OK i foten. Jag får en känsla av att fotskadan faktiskt håller på att ge med sig.

Foten ska ändå magnetröntgas nästa vecka och det blir bara skönt att få svart på vitt hur det ser ut då. Jag är dock bara så glad över att jag har fått igång träningen och att det faktiskt går. Ett pass i taget, en dag i taget, men jaaaa! Så gott! Dags att bygga på mig fysik och kondis nu. Jag hinner inte utvecklas alltför mycket på de få veckor som är kvar innan avresa, men jag hinner åtminstone få en bättre allmän form och framför allt självförtroende. Ansökte om semester idag för Argentinaresan och ska boka flygbiljetter till veckan. Nu börjar det klia i fingrarna på riktigt!

Ett par riktigt grisiga träningspass och tävlingar väntar nu innan resan dock. Kul! I’m back on track!

 

Lämna ett svar