You are currently viewing Med 30,5 kg i ryggsäcken och en slalombacke under fötterna

Med 30,5 kg i ryggsäcken och en slalombacke under fötterna

Första ryggsäckspasset på länge och så gott att få dra på sig kängor, ryggsäck och hela baletten och rocka loss.

p1090788Pirrade på riktigt i kroppen av att gräva bland all friluftsutrustning. Slängde i lite kläder + liggunderlag i ryggsäcken och sedan ner med viktskivor från mitt gamla hemmagym + marksten som jag hade vid garaget. Plockade rätt snabbt på i vikt och efter att ha slängt i någon vattenflaska också så nådde jag 30,5 kg i vikt.

Traskade på bra idag, men jag ska hämta iläggssulorna från klätterkängorna och prova dem i mina vanliga Salomonkängor också. Kändes i ena hålfoten som om jag saknade det stöd som behövdes. Fortsatte träna sedan på balansplatta mm hemma. Kändes överlag skönt att få låta axlar och rygg smaka på klättersäcken igen och få nöta på lite med vandringsstavar mm. Lokala slalombacken är så pass brant att det faktiskt ger lite bergskänsla. Särskilt sista knixen som är så pass brant att jag måste säkra mig med stavar och kan bara verkligen ta ett ben i taget och måste se upp så jag inte halkar och ramlar i rullgruset. Riktigt kämpigt med en tung ryggsäck på.

Som vanligt annars så är uppför mest en fråga om lite ökad puls och mjölksyra i vaderna. Nedför däremot är en fråga om anspänning i varenda liten mikrofiber i knän, senor och benmuskler. De stora kliven utför och där man ska ta emot kroppen med ryggsäck osv och i praktiken på ett ben, sliter rejält.

Riktigt kul att vara igång nu, även om jag tar det lugnt med träningen en vecka till så jag vänjer kroppen successivt.

Lämna ett svar