You are currently viewing Testlöpare för On Cloud

Testlöpare för On Cloud

Hade turen att bli utvald som testlöpare för ett par On Cloud genom tidningen Runners World.

Idag landade ett par On Cloud med posten, ett par skor som jag nyfiket ska testa och utvärdera. Riktigt kul att detta hände precis nu när jag börjar stegra min löpträning och känns skorna bra så kommer de kanske också få delta i något lopp.

De flesta löparskor jag provat är egentligen rätt så lika varandra, även om tillverkarna skyltar med sina unika tekniker och egenskaper. Everrun, ultraboost, gel osv. Dessa skor ser dock annorlunda ut redan i första anblicken. Nästan som ett bälte av marshmallows till kuddar som sula. Skon är schweizisk och de marknadsför skon som världens lättaste fulldämpade sko. Jag har sneglat lite på andra utlåtanden och recensioner av nyfikenhet redan, men väljer att blunda lite för det och bilda mig en egen uppfattning.

Eftersom jag har blivit utvald som testlöpare, så precis som med allt annat som jag tar på mig, så vill jag ta uppdraget på allvar och göra det seriöst. Jag kommer att prova skon i olika terränger och utvärdera känslan i skon överlag, lista pro’s & con’s och se hur och var skon lämpar sig – eller inte lämpar sig.

Kul!

 

Lämna ett svar