You are currently viewing En gnutta hopp

En gnutta hopp

Man får vara glad över att se ljuset när man ramlat ner i en glaciärspricka så säg… 🙂

Just nu trycker mitt jobb på något så in åt bängen och jag är överlastad med jobb. Tack och lov har de lyssnat på mitt rop om hjälp och jag får in en resurs nu denna vecka, även om det tar lite tid att få in denne i matchen också. Just nu så börjar jag varje dag med näsblod och avslutar varje dag med nattliga drömmar där jag vaknar mitt i todolistor och projektmöten…

Det har i sin tur fått konsekvensen att jag måste prioritera fritiden stenhårt och välja bort allt som inte är av akut karaktär. Det som är lite akut på ett sätt är att värdera upp huset mitt och se vilka ekonomiska förutsättningar det ger. Därav lägger jag allt krut på den lilla fritid jag har just nu på att försöka landa det sista och ta en ny värdering på huset. Detta är på gång nu inom kommande 1-2 veckor.

Om allt går som jag vill så drar jag ner på renovering nästa vecka och får klarhet i min vardagsekonomi inför 2017. Likaså får jag upp näsan ovanför vattenytan på jobbet mitt igen. Då är det dags att sätta fokus på nästa berg på riktigt. Jag kommer att få mer tid då att visa mer från Elbrus och jag kommer också att börja tänka mer på berg överlag. Jag längtar dit, men kan/får som sagt var inte tänka berg just nu.

Det som också är på tapeten är min fotskada. Den har inte läkt så bra som jag hade hoppats, men den har blivit bättre. Nu precis har jag fått besked om att det kommer att bli en magnetröntgen på den. Samtidigt verkar jag kunna löpträna nu, så jag ska i dagarna nu prova om jag kan gå med ryggsäck och viktskivor i skidbacke också. I sådana fall är det bara o köra på och öka träningen igen, men varsamt så jag inte drar upp en ny skada.

Kommande veckor blir intensiva men spännande och faller allt väl ut så ser jag fram emot en november och en december månad där allt fokus kommer att ligga på Aconcagua och nya utmaningarna. Det. Ska. Gå.

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Perra

    Lycka till med både foten och toppen !! =)

    1. happyhiker

      Tackar det kan behövas! 🙂

Lämna ett svar