You are currently viewing Bergssuget har vaknat!

Bergssuget har vaknat!

Nu kallar bergen på mig igen. Det börjar bli dags att sätta fokus på riktigt!

Nästa berg, Aconcagua, är redan inbokat och ropar på mig. Det är hög tid att sparka igång ett rejält träningsprogram och köra på nu samt att börja förbereda mig lite mentalt. Det är flera månader kvar, men tiden går fort och jag måste redan nu börja läsa på lite om berget och visualisera mig ståendes på toppen. Mycket av dessa bergsutmaningar handlar om att hantera psyket då kroppen fysiskt klarar av otroligt mycket om pannbenet bara finns där och agerar på ett säkert och korrekt sätt.

Jag håller fortfarande på att samla beslutsunderlag inför kommande berg. Som det är just nu, så lutar det mot att jag bokar in ett till berg för 2017. Återkommer om vilket. Även det berget kommer att kräva enormt mycket av mig fysiskt och psykiskt och jag kommer i praktiken behöva sätta fokus på dessa två berg nästan dagligen från och med nu.

Det fokuset gör också att jag kommer att prioritera om min fritid, där jag nu en period fokuserat på mitt hus, renovering och pyssel hemmavid. Nu växlar jag tillbaka fritiden och sätter istället fokus på friluftslivet. Det kommer att märkas här på bloggen nu inom kort.

Nu kör vi, med fokus mot toppen!

 

Lämna ett svar