You are currently viewing Förändringar till bloggen

Förändringar till bloggen

Bloggen kommer inom kort att förändras lite och jag ska försöka få in lite fler funktioner på sidan för att kunna dela med mig av mer…

Jag ska se om jag kan få in lite mer info på varje äventyr och varje del, med utrustningslistor mm. Har också fler bilder jag skulle vilja lägga upp på något bra sätt. Ska ta en regnig dag nu i sommar och uppdatera bloggen lite och lyfta den ett par snäpp. Har ni input eller feedback, så maila gärna till info@happyhiker.se

Det kommer flera inlägg nu kommande veckor också. Jag har en hel hög med utrustningsrecensioner och utrustningstips som ska publiceras och jag återkommer också med ännu en artikel om höjdsjuka och specifikt kring mina erfarenheter av medicinen Diamox. Stay tuned.

Lämna ett svar