You are currently viewing Samlar mig lite – tillbaka i vardagen.

Samlar mig lite – tillbaka i vardagen.

Det här berget kommer att ta mer tid att smälta intryck från än vad Kilimanjaro hade att bjuda på…

Det blev en väldigt annorlunda upplevelse mot för Kilimanjaro som jag kämpade mig igenom ensam på. Här blev det ihop med 12 andra glada och goa människor och det blev en slags gemenskap som jag måste smälta intrycken från. Nya vänner. Jag måste också smälta att jag faktiskt lyckades genomföra hela expeditionen, trots att jag drog axeln ur led det första jag gjorde på berget, redan dag 2.

Jag är tillbaka i vardagen nu, men ska försöka landa lite med jobb och hus/hem först. Här på bloggen kommer det att dundra in en hel del material nu inom kort. Bilder, expeditionsberättelse och så småningom film. Likaså har jag mängder med utrustning som ska recenseras och på förfrågan, så ska jag lägga upp utrustningslistor också – både för Kilimanjaro och Elbrus, samt även för lättpackning på Fjällräven Classic och allmänt hur jag packar lättare än vad de flesta andra människor gör.

Mer info kommer, men en fot i taget kan man säga – precis som på bilden från Elbrus, där jag knöt fast Sverigeflaggan när det var dags att trampa på under topptursdagen. Blicken ner, pannbenet framme och bara ett steg i taget…

 

Lämna ett svar