You are currently viewing Dags för Europas högsta berg – Mount Elbrus north route

Dags för Europas högsta berg – Mount Elbrus north route

Med ett av sju summits i bagaget så ska jag nu se om jag klarar av summit nr2. Det är dags för avresa till Ryssland.

Jag är riktigt nervös över själva resan, allt från storlek på bagage till att bagaget faktiskt kommer fram mm. Det ska bli underbart att faktiskt få komma fram till slutdestinationen i Ryssland och känna att äventyret kan börja på riktigt.

Nu håller jag tummar och tår för att vädret inte busar till det och att jag får hålla mig frisk och kry, fri från stukningar eller turistdiarré. Resten vore det väl självaste tusan om inte pannben och kropp klarar av. Lets do this, living my dream 2/7.

 

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Helene

  Lycka till Peter! Är övertygad om att pannbenet är tjockt nog! Lyssna på kroppen bara, den är så mycket klokare än huvudet.

  1. happyhiker

   Tack! Kroppen svarade med en axel ur led första dagen, men pannbenet tog över och rodde det hela i mål 😉

 2. Romana

  Håller tummarna stenhårt! Romana

  1. happyhiker

   Det fungerade bra! 😉

Lämna ett svar