You are currently viewing Visum till Ryssland klart

Visum till Ryssland klart

Kan inte med ord beskriva hur skönt det var att få tillbaka passet… 

Mitt namn står felskrivet i nederkanten på visumet. Mitt på visumet står det rätt och det måste ju vara det som är avgörande. Texten där mitt födelsedatum också står. Vore ju komiskt om den tryckta texten i kanten på visumet skulle hindra mig från att komma in i landet. Jag väljer att inte oroa mig nu, får jag problem i passkontrollen så får jag hantera det då. Jag hinner ändå inte börja om visumansökan.

Att bara ha fått visumet färdigt är en stressfaktor mindre och nu ska även det inställda flyget vara ombokat och klart. Sådan logistik kan stressa undermedvetet när man ser att kalenderveckorna bara flyger iväg och när det fortfarande är oklarheter.

Jag börjar mer och mer känna mig redo för Elbrus! Har precis bokat katthotell och igår fick han sin vaccination också, vilket krävs för att han ska få bo på pensionat. Även det kräver sin logistik.

Det är sista paketet med utrustning från Tyskland som jag skulle behöva få hem nu. Efter att jag har valt klätterbyxor så är jag i praktiken färdig med utrustningen. Ska eventuellt handla ett par duntofflor bara, för att lyxa till det. Annars är det energigels, choklad, nötter osv som är kvar på inköpslistan. Efter ett par hektiska veckor så känner jag att jag kan börja andas ut nu. Har tid kvar innan det är dags för Elbrus och nu kan jag i lugn och ro börja packa.

Lämna ett svar