You are currently viewing Grattis Maria Granberg – Everest success!

Grattis Maria Granberg – Everest success!

Stort grattis Maria!! Kul med en till svensk tjej på toppen av Everest!  

Enligt info från expeditionsföretaget, så har Maria klarat sig upp på toppen och ner igen till advanced base camp. Väntar med spänning på mer detaljer och hoppas hälsan är i behåll. Superskoj med en till svensk tjej på top of the world!

Jag hoppas verkligen kunna knyta närmare band och få tanka av erfarenheter av några av klättrarna som klarat av Everest nu. Det kommer bli ovärderlig information. Maria klättrade från norra sidan och jag tror fortfarande att jag kommer att klättra från sydsidan.

Nu inväntar jag Marias egna ord och rapport från berget. Kul!

Edit; nu kom Marias första ord också och hon verkar välbehållen. Kul och OJ vad jag blir bergssjuk nu, jag bara måste upp på en topp snart!!

13221584_1029865457096887_7778393418284600657_n

Lämna ett svar