You are currently viewing HappyHiker.se – next step

HappyHiker.se – next step

Jag har bestämt mig för att boosta mina fjälläventyr på riktigt med mig själv som ”varumärke”.

Jag finansierar mina äventyr helt själv och jag är ingen äventyrare i sig, utan bara en vanlig svensson. Faktumet är att jag tror att skulle jag lyckas genomföra Seven Summits så är jag förste svensken att göra det som inte är en äventyrare ”på visitkortet”. Med reservation för att jag kan ha fel, men de jag känner till har mer eller mindre äventyr som sitt yrke. Jag är bara en ”average guy”, som inte har den bergserfarenheten eller ens kunskapen som en riktig äventyrare. Jag är dock ödmjuk inför det faktumet och jag är villig att lära mig och villig att göra mitt yttersta utifrån mina förutsättningar.

Jag hoppas dock på att kunna få någon form av draghjälp via sponsorer, för vi pratar en bra bit över en miljon kronor som jag måste hosta upp ur egen ficka. Samtidigt är detta min största dröm nu och jag är villig att göra mycket för att nå mitt mål…

Därför känner jag att jag ska ta denna blogg och happyhiker som är varumärket för mig själv och lyfta det till nästa nivå. Jag kommer att tävla för Happyhiker och jag kommer att trycka upp textiler och marknadsföra mig själv istället för annat. Till exempel som det är nu så springer jag tävlingar med tröjor, kepsar osv med tryck som gör reklam för andra företag som jag inte har något att göra med egentligen. Varför inte marknadsföra mig själv istället och varför inte lyfta denna blogg ett par nivåer?

Jag söker hjälp med logotyp och hjälp med reklam/tryck om någon har en sådan kontakt. Maila gärna till info@happyhiker.se.

Inom kort kommer det att komma lite videologgar runt mina förberedelser för Elbrus och även en del runt utrustning mm. Stay tuned.

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lars G

    Riktigt skoj! Kommer att följa dig! Säg till om det går att beställa en egen tshirt av dig sedan! 🙂

  2. Caroline

    Följer dig här hädanefter, ser fram emot mer material!

Lämna ett svar