You are currently viewing Snart en till svensk kvinna på Everest?

Snart en till svensk kvinna på Everest?

Följer med extrem nyfikenhet och spänning hur det går för Maria Granberg nu!

I och med att jag själv har Everest på agendan längre fram, så är det så klart intressant att se hur det går för Maria och få ta del av hennes lessons learned. Hon verkar vara öppen och dela med sig av allt från utrustning till erfarenheter. Jag ska även ta ett snack med Tobbe Hällström framöver och mjölka honom på erfarenheter. För mig som är ny på höga  berg och alpina expeditioner, så gäller det att vara otroligt ödmjuk och insupa andra människors råd och insikter.

Att bara läsa på Marias blogg om hur acklimatiseringen går och hur de hanterar rotationerna på berget, får mig bergstokig på riktigt. Nu vill jag verkligen ut i naturen och upp på berg. Börjar känna en tilltagande och växande känsla nu inför Elbrus. Det är inte långt kvar nu till nästa äventyr och för mig är resan redan påbörjad…

Marias blogg finns här; mariagranberg.se

 

Lämna ett svar