You are currently viewing Mellan två äventyr

Mellan två äventyr

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det börjar dra ihop sig för nästa utmaning – dags att börja förbereda!

Livet går i 200-knyck just nu känns det som. För er som inte känner mig, så bor jag alltså i ett renoveringsobjekt till hus där jag snart har totalrenoverat hela kåken – utan att ha använt en hammare innan i hela mitt liv. Jag är just nu mitt uppe i en badrumsrenovering, vilken har tagit 100% mental fokus av mig på min fritid i två månader nu. Det är mängder av regelverk och nya moment jag måste ha stenkoll på. Mitt byggprojekt och livet för en ohändig i snickarbyxor går att följa på gladasnickaren.nu.

Jag har satt en deadline på badrummet nu 30/4. Även om jag inte är färdig med allt, så är det hög tid att växla fokus och börja förbereda för sommarens äventyr. Nu i maj kommer det nya löpartävlingar och det är därmed hög tid att hoppa ur snickarbyxorna och börja köra på utav tusan med träningen igen. Jag har tappat en del konditionsmässigt under renoveringsveckorna nu, så det gäller att snabbt få upp formen igen.

Inom inte allt för många veckor bort, så ska jag till Norge för en minikurs och glaciärträning. Det är egentligen för att få lite grundläggande kunskaper i hantering av knopar, nya selen, bli varm i kläderna med stegjärn och att gå på replag. Jag hoppas få lite mer insikt kring själva glaciärdelarna också.

För glaciärtränad är det en fördel om man är när Mount Elbrus väntar runt hörnet. Det är inte långt kvar nu innan det är dags för nästa bergstopp och jag längtar verkligen till nästa äventyr nu. Innan både Norge och Ryssland, så har jag en hel del förberedelser som måste till. Massor med utrustningsinköp och mycket som måste gås igenom. I maj månad blir det full fart på friluftssidan – mer info följer här på bloggen!

 

Lämna ett svar