You are currently viewing Grattis Annelie och Aron!

Grattis Annelie och Aron!

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Stort grattis till Annelie som precis fixat den 7’e och sista toppen! Även grattis Aron till Kilimanjaro!

Jag har börjat få kontakt med och andra människor som antingen har varit upp på de svårare bergen eller rentav har genomfört Seven Summits. Det tog inte lång tid att komma in på Annelie, särskilt inte när självaste faster min skickade ett tidningsurklipp på posten. Tidningsurklippet var en intervju och på den hade min faster klistrat en postit-lapp där hon föreslog att jag borde datea den tjejen, ha ha. Faster är för skön. Jag visste då inte att Annelie höll på med Seven Summits, utan visste bara om Everest och lite vagt om något med fridykning, så det var kul att få upp ögonen för en person som genomför samma utmaning men ligger långt före mig. Sedan dess har Annelie fixat Carstensz och nu precis nypt Vinson. Det har helt klart varit inspirerande för min del att se videoklipp och få se någon annan persons utmaningar.

Det finns mängder av material på youtube osv från människor från andra länder som varit uppe på topparna, men det blir på något vis mer påtagligt när någon från samma land och rentav samma stad har gjort precis det jag drömmer om och vill genomföra. Stort grattis Annelie!

Jag skickar även en grattis till Aron som inte låter sin rullstol begränsa honom i hans utmaningar. Han tycks ge sig i kast med precis vad som helst och nu för inte så många veckor sedan, så stod han på toppen av Kilimanjaro. Helt galet.

Hatten av och tack för att ni ger mig inspiration och motivation till mitt ”adventure of my life”.

 

Lämna ett svar