You are currently viewing Artikel i Sundsvalls Tidning

Artikel i Sundsvalls Tidning

I söndagens utgåva fanns jag med på en helsida i tidningen som ges ut i min hemtrakt.

Numera bor jag ju i Härryda, utanför Göteborg, men jag har ändå starka kopplingar och band till min hemtrakt och min underbara hemby Fränsta, utanför Sundsvall. Någon hade väl skvallrat lite på eller till tidningsredaktionen om min tokiga ambition med Seven Summits, men jag blev lite tveksam först till om jag ville ställa upp i en artikel. Det sätter kanske lite för stor press och stort fokus och jag har trots allt bara plockat Kili än så länge. Just nu saknar jag helt sinnessjuka summor med pengar för att fixa de andra bergen och har inte en aning om hur jag ska kunna få ihop ett sådant kontant kapital. Så just nu känns det som en omöjlighet. Samtidigt så är Seven Summits mitt mål och mina drömmar fram till den dag då jag tar beslutet att lägga ner för att det inte gick. Där är jag inte nu idag. Jag tar ett berg (och skrapar en trisslott) i taget, så får vi se.

Samtidigt kände jag att det kan vara kul för folk hemöver att se vad en ”just an ordinary guy” faktiskt kan göra. Kanske kan jag locka fler att prova på Kili. Eller Elbrus. Eller Helagsfjället. Eller högsta toppen i länet. Varför inte? Kan mina påhitt inspirera någon annan människa till att ge sig ut i naturen och få uppleva det fantastiska med friluftsliv, så är ju det en vinst bara det.

 

Och vem vet, kanske kan det på sikt locka något företag att gå in med ett sponsoravtal och på något sätt hjälpa mig på traven.  Jag vet ju faktiskt inte vilka dörrar som kan öppnas imorgon…

Länk till artikeln online: st.nu

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Camomilla Aleobrg

  Vilken härlig energi och utmanade mål du har. Håller tummarna för att sponsorerna numer står i kö! Heja dig!/Millerian 😉

  1. happyhiker

   Haha men tack snälla, härlig du är! Inga på kö ännu, men jag har mer att leva upp till först 🙂

   1. Camomilla Aleobrg

    Är sponsorerna kloka hänger de med redan nu 😉

    1. happyhiker

     Haha, vi får väl se. Jag är inget känt namn och ingen äventyrare på pappret, utan bara en svensson =)

     1. Camomilla Aleborg

      Alla har varit ”Svensson” från början 😉

Lämna ett svar