You are currently viewing Det börjar dra ihop sig för Kilimanjaro

Det börjar dra ihop sig för Kilimanjaro

Det är inte långt kvar nu och de sista förberedelserna pågår. Nedräkningen har börjat till resan med Anderson’s African Adventures.

Jag har dokumenterat allt och kommer att göra en analys av min utrustning i efterhand och posta fulla utrustningslistan, samt feedback/lessons learned. Förhoppningsvis blir det flera olika filmer också. Jag försöker att inte ha så höga förväntningar, men det finns potential med denna resa. Bara jag inte blir magsjuk eller att något annat tokigt händer.

Det sak bli intressant att se hur bland annat medicinpåsen kommer att stå sig, om jag beräknat rätt osv. En sak är dock säker; att åka på en resa där jag 1) ska bestiga ett berg, 2) ska ut på Safari och 3) ska sola/bada/relaxa, det kräver sin packning. Den stora och riktigt sköna duffelväskan jag köpte, gick knappt att stänga och jag hade grova problem med att få igen allt. Jag borde dock ha packat lite smartare, typ fyllt kängorna med kläder osv då de är rätt skrymmande och ligger inuti. Hela väskan väger iaf knappt 13 kg av +20 kg tillåten bagagevikt, men mitt handbagage väger 6 kg till. En viktbov är dock godis+nötter+energigels+energibars+proteinbars som förhoppningsvis kommer att försvinna under resans gång.

Fortsättning följer!

 

Lämna ett svar