You are currently viewing Premiär för siten HappyHiker!

Premiär för siten HappyHiker!

Kort och gott så kör jag igång sidan idag 2015-10-24 och börjar släppa på sökmotorer, länkar osv.

Allt material är ännu inte producerat, men jag låter sidan rulla igång och så fyller jag på med material successivt.
Artiklar med tips & trix runt utrustning och fjällvandring överlag är på g. Likaså har jag en hel del i utrustningsväg som kommer att postas.

Flera äventyr och events kommer att läggas ut, bland annat toppbestigning av Galdhöpiggen och en episk vandring i Jotunheimen inkl topptur till Glittertind. Givetvis med filmer och mer media. Härnäst väntar Kilimanjaro på mig och jag kommer att posta info här om förberedelser mm. Givetvis följer min actioncam med hela turen upp/ner på Afrikas högsta topp.

Välkommen till HappyHiker.se!

 

Lämna ett svar